Dessign Home

Yazılım ve Tasarım Dünyası 




          Arkadaşlar merhaba. Ben Güngör Tonyalı. Blogumda sizlerle , Yazılım ve tasarımın hayatımıza getirdiği kolaylıklarla finansal özgürlüğümüzü elde etmeyi paylaşacağım.
       

          Globalleşen ve küreselleşen dünyanın en büyük problemlerinin başında finansal özgürlüğümüz geliyor. Ne yazık ki insanoğlu olarak bitmek bilmeyen arzularımıza elde ettiğimiz aktif gelirler yetmemekte. 


Ben zengin olmaktan değil , finansal açıdan özgür olmayı kasetediyorum. Lüks yaşayalımdan , Gösteriş yapalımdan değil , örneğin; Beğendigimiz bir kıyafeti , hoşumuza giden bir aktiviteyi , kendimize zaman ayırmamız gerektiğinde faturaları düşünmemeyi ve hayatı tadında yaşayabilmenin adıdır finansal özgürlük. 


Bu özgürlüğü sağlamak adına , elimizi suya sabuna değdirmeden aktif gelirimizin yanına bütün gün kafamızı kaldırmadığımız telefonlarımızla , yazılım ve tasarım araçlarını kullanarak küçük pasif gelirler elde edebiliriz. 


Örneğin , blog yazarak , e ticaret sitelerinin ve belli başlı şirketlerin veb tasarımını ve temasını tasarlayarak , instagram hesabınızı bir e ticaret sitesi gibi kullanarak ve kendinize bir veb sitesi açıp reklamlar aracılığıyla para kazanarak.. vb. 
    

           Kısaca özetleyecek olursak tüm bu pasif gelirleri oturduğumuz yerden elde edip finansal özgürlüğümüze bağlayabiliriz. Bu sayede de aktif gelirimiz temel ihtiyaçlarımızı ve yatırımlarımızın kaynağı olur. 

Yorumlar

  1. başarılarının devamını diliyorum

    YanıtlaSil
  2. Temiz güvenilir bilgiye ihtiyacımız olan bi konu merakla içerik bekliyoruz

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar